Silivri'de Jandarma ve Emniyet'ten Başarılı Haftalık Denetimler

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 07-13 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde aranan şahıslar yakalandı, silahlar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yoğun denetimler asayişi sağladı.

Silivri'de Jandarma ve Emniyet'ten Başarılı Haftalık Denetimler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, 07-13 Ekim 2024 tarihleri arasında geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde İlçe Jandarma ekipleri, 8.172 kişinin ve 5.840 aracın sorgusunu yaptı. 35 aranan şahıs yakalanırken, 3 kişi tutuklandı. Ayrıca, 157 yoklama kaçağı tespit edildi. 14 yabancı uyruklu şahıs İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, 9 kişi gözaltına alındı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ise aynı tarihlerde 17.697 kişinin GBT sorgulamasını yaptı ve 3.229 araç kontrol edildi. Emniyet ekipleri, 25 aranan şahsı yakalayıp, 9 kişiyi gözaltına aldı. Denetimler sırasında 89 yoklama kaçağı tespit edilirken, 3 silah ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Silivri'de gerçekleştirilen bu denetimler, ilçenin güvenliği açısından büyük önem taşırken, kamu düzeninin korunmasına katkı sağladı.