Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali'nde Karadeniz Fırtınası Esti

Silivri Belediyesi'nin düzenlediği 12. Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, renkli etkinlikler ve lezzet şöleni ile gerçekleşti. Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın sahne aldığı festival, unutulmaz anlara sahne oldu.

Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali'nde Karadeniz Fırtınası Esti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Festival, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Hayriye Sena Balcıoğlu'nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve binlerce vatandaşın katılımıyla Selimpaşa Limanı’nda gerçekleşti. Etkinlikte, en güzel bamya lezzetleri ve kavun ile bamya yarışmaları büyük ilgi gördü. Katılımcılara kavun ikram edilirken, tadım etkinlikleri düzenlendi ve yarışma sonunda ödüller sahiplerine takdim edildi.
Festivalin ilk kısmında Emre Erdoğan’ın DJ performansı ve Hemdem Sanat Akademisi’nin Silivri Yöresi Halk Oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Ekin Uzunlar'ın enerji dolu performansı, Selimpaşalılara müzik dolu bir gece yaşattı. Konserin finalinde, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uzunlar’a Selimpaşa’nın özel lezzetleri olan Topatan Kavunu ve Bamyasını takdim etti.
 

Bakmadan Geçme