Başkan Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek merkezin Silivri'ye kazandırılmasında büyük emeği olan hayırsever Nakipoğlu ailesi ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Kutlu'dan merkezde engelli ve yaşlı bireylere yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Balcıoğlu, Nakipoğlu ailesine bu vesileyle bir kez daha teşekkür etti.

Başkan Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Balcıoğlu, "Tüm engelleri sevgi ve hoşgörüyle aşarak, Silivri’yi engelli dostu bir kent haline getirmek için çalışıyoruz," dedi.
Merkezde yürütülen çalışmalar ve sağlanan hizmetler hakkında detaylı bilgi alan Başkan Balcıoğlu, engelli ve yaşlı bireylerin yaşam kalitesini artırmak için yürütülen projelerin önemine vurgu yaptı. Nakipoğlu ailesinin destekleriyle hayata geçirilen bu merkez, engelli ve yaşlı bireylerin topluma kazandırılmasında önemli bir rol oynuyor.
Başkan Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

Ziyaret sonunda Başkan Balcıoğlu, merkezin faaliyetlerini yerinde inceleyerek, çalışanlarla ve merkezden hizmet alan bireylerle sohbet etti. Sosyal yardım alanındaki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Balcıoğlu, Silivri’yi daha yaşanabilir ve erişilebilir bir şehir haline getirmek için gayret göstereceklerini ifade etti.