Yeni Yüzüyle Vega Maxi Silivri'de

Bölgenin seçkin alışveriş merkezi Vega Maxi , ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için baştan sona yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine hizmet veriyor.

TAKİP ET

Bir Nata Holding yıldız projesi olan Vega Maxi Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine hesaplı alışverişin yanı sıra keyifli eğlence ve yaşam alanları sunarak, alışveriş beklentilerini yükseltmeye devam ediyor.

Vega Maxi;, ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı 100' ü aşkın mağazası, 1.500 araçlık otoparkıyla yılda ortalama 7 milyona yakın ziyaretçiyi ağırlarken bünyesine yeni katılan markaları ile yıl boyunca yerli ve yabancı birçok turist tarafından yoğun ilgi görüyor. Misafirlerin kapısından içeriye girdikleri andan itibaren aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekleri keyifli, sıcak, samimi bir ortam sunarak sadece alışveriş değil eğlence ve yaşam merkezi olma hedefini de canlı tutarak ziyaretçilerini ağırlıyor.

Vega Maxi; bünyesine kattığı yeni markaları ile kafe ve restoran alanları, sinema, çocuk eğlence ve yüzlerce büyük markası ve avantajlı fiyatlarıyla ziyaretçilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Nata Holding tarafından yönetilen Vega Maxi AVM minik ziyaretçilerine etkinlikler , atölyeler , sahne gösterileri, tiyatrolar ile yaz tatili eğlencesi sunuyor.

Etkinlikler kapsamında 14 – 15 - 16 Haziran tarihlerinde Planetaryum , Çocuk Atölyeleri Tiyatrolar ve 21 – 22 – 23 Haziran tarihlerinde Minik Korsanlar Ve VR Balon etkinlikleri ile
eğlenceli anlar geçirecek; şarkılarla, oyunlarla eğlence dolu bir dünyanın keyfini çıkartacaklar.

Ücretsiz düzenlenecek etkinlik ve gösteriler ile Vega Maxi AVM, minik ziyaretçilerini eğlenceli ve unutulmaz anlara davet ediyor.

Yorumlar 8
Gülhan 27 Ağustos 2024 16:41

Bence maxi çok güzel olmuş,yarısı açılmasına rağmen tam kapasite olduğunda süper olur bence.

Nezahat Özbek 08 Temmuz 2024 17:33

Gerçekten Maxi bir harika şimdi yenileniyor boş mağazalar doluyor . 5M Maxi de de yok yok uygun Fiat ve kalite tebrikler migros

Lütfi Erdoğan 15 Haziran 2024 10:25

7 milyon ziyaretçi diye yazmışsınız, o ziyaretçiler tek gidiş sebebi içerideki 5 M Migros mağazasından alışveriştir.

Aleyna 15 Haziran 2024 00:41

Gittim gördüm çok boş AVM mağaza desen bişey yok giden sıkılır bence boşa vakit harcarsınız

A 14 Haziran 2024 22:51

:))))) ???

Erdem Tunca 14 Haziran 2024 13:46

Ben dün maxsi avm gittim yenile yapılıyor bittiği zaman hep birlikte göreceğiz

İlhan 14 Haziran 2024 13:00

Yenilenen biryer yok henuž çok boş bir AVM çok sıkıcı bir yer....

DM 14 Haziran 2024 10:33

Yılda 7 milyon mu :)) 700 bin kişinin bile gittiğini sanmıyorum. İçerisinde doğru düzgün hiç bir mağaza yok, yakında uğrarız bakalım gerçekten yenilenmiş mi

Bakmadan Geçme