Wom Yönetim 'Mücadelemiz yoğun bir şekilde devam etmektedir'

Korana virüs (Covid-19) salgını ile mücadele tüm titizliğiyle devam ederken, Wom Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, sektör çalışanlarına önemli uyarılarda bulunarak Tesis Yönetim sektörünün virüsle mücadelede öneminden bahsetti.

TAKİP ET

Türkiye'de, uluslararası bir salgın haline dönüşen yeni tip korana virüsle (Covid-19 ) ile ilgili mücadele devam ederken, Tesis Yönetim sektörünün çatı kuruluşlarından biri olan Wom Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, 7/24 hizmet veren sektör çalışanlarının alması gereken önlemeler ilgili bir uyarılarda bulundu.

Wom Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, yaptığı açıklamada ;”Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 virüsünden en fazla etkilenen sektörlerden biri de Tesis Yönetim sektörü, vatandaşların kendilerini evlerinde izole etmeleri tesislerdeki hijyen çalışmalarının önemini fazlasıyla arttırmıştır. Bu manada tesislerimizde mücadelemiz her zamankinden yoğun bir şekilde devam etmektedir. Wom Yönetim A.Ş olarak, Bir yandan tedbirlerimizi alarak bir yandan da hayatın doğal akışını bozmadan hizmetlerimize devam etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte hem yönetimler, hem çalışanlar, hem de kat malikleri üzerine düşen sorumlulukları yerine getirirse, ümit ediyorum ki en az hasarla süreci atlatabiliriz. Hükümetimiz, süreci dünya ülkelerine oranla çok daha başarılı olarak yürütüyor. Bu süreçte tüm vatandaşların hükümetin almış olduğu kurallar çerçevesinde davranmalarını, kendilerini izole etmelerini, sosyal mesafeyi korumalarını ve evlerinde kalmalarını öneriyoruz.

Wom Yönetim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, tesislerde alınması gereken tedbirleri sıraladı;

Dezenfekte işlemleri belirli periyotlarda devam etmelidir. (Bakanlık onaylı firmalar tarafından)

Açık ve kapalı sosyal tesis alanları kapatılmalıdır.

Açık alanlarda bulunan park, çardak vb. alanlar kırmızı şeritle kullanıma kapatılmalıdır.

Asansörleri 2 den fazla kişi aynı anda kullanmamalıdır. Asansör kabinleri dezenfekte edilmelidir.

Yönetim ofislerindeki çalışan sayısı minimuma indirilmelidir. Tüm işlemler online olarak yapılmalıdır.

Tesislerde özellikle daire içi teknik hizmet veren projeler bu süreçte bu hizmeti askıya almalıdır.

Personeller maske ve eldivenle çalışmalı ve düzenli olarak maske ve eldivenlerini değiştirmelidirler.

65 yaş ve üstü kronik rahatsızlığı olan ve hamile personeller hak etmişlerse yıllık izne çıkarılmalı veya ücretsiz izne çıkarılmalı.

Tesislerde özellikle bu süreçte tahsilât oranları düşecektir. Ödeme planlamaları ona göre yapılmalı, ekstra maliyet getirecek çalışmalara bu süreçte ara verilmeli,

Yatırım bütçeleri yapılmamalı,

Acil olmayan bakımlar ertelenmeli,

Sosyal mesafe her alanda korunmalı, izolasyon sağlanmalı,

Kat malikleri bu süreçte yönetimlerin almış olduğu kararlara hassasiyetle uymalı ve evlerinde kalmaları çok önemlidir.

Bakmadan Geçme