Silivri Belediyesi'nden Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne Kapasite Artırımı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek merkezde yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET

Balcıoğlu, can dostlarımızın yaşam haklarını savunmaya devam ettiklerini ve onları en iyi şartlarda ağırladıklarını ifade etti. Mevcut merkezin kapasitesini artırmak amacıyla daha kapsamlı ve modern bir tesis için çalışmalara başlandığını belirten Balcıoğlu, bu sayede daha fazla hayvanın rehabilite edileceğini vurguladı.

Merkezde aşılamaların ve kısırlaştırma işlemlerinin titizlikle gerçekleştirildiğini söyleyen Balcıoğlu, tüm hemşehrilerini can dostlarımıza yuva açarak, hayatlarında fark yaratmaya davet etti. Silivri Belediyesi'nin hayvan dostu projeleriyle öne çıktığını belirten Balcıoğlu, yeni tesisin tamamlanmasıyla birlikte sokak hayvanlarına daha iyi koşullarda hizmet sunulacağını dile getirdi.

Yorumlar 1
Zuhal Tokuşoglu 04 Ağustos 2024 13:39

Çok öncelikli çalışmalar yapılması gereken bir yer sokak canlarımızın tedavi aşılama ve daha çok kısırlaştırma geçici de olsa daha çok barınma alanı ile personel sayısı

Bakmadan Geçme