Silivri Belediyesi Ekipleri Daha Temiz, Daha Yeşil ve Daha Güzel Bir Silivri İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Silivri Belediyesi ekipleri, daha temiz, daha yeşil ve daha güzel bir Silivri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TAKİP ET

Silivri Belediyesi ekipleri, daha temiz, daha yeşil ve daha güzel bir Silivri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehir genelinde yürütülen temizlik, yeşillendirme ve çevre düzenleme faaliyetleri, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.Belediye ekipleri, park ve bahçelerde düzenli olarak temizlik ve bakım çalışmalarını gerçekleştirirken, yeni yeşil alanlar oluşturarak ilçenin doğal güzelliklerini korumaya özen gösteriyor. Ayrıca, cadde ve sokaklarda yapılan temizlik çalışmaları sayesinde Silivri, daha yaşanabilir bir hale getiriliyor.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye olarak, halkımıza daha temiz, daha yeşil ve daha estetik bir çevre sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Silivri'nin güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent bırakmak en büyük hedefimizdir" dedi.

Yorumlar 4
Canan Yiğit Yılmaz 01 Temmuz 2024 23:28

Silivri Alibey Mahallesi'nde ikamet etmekteyim sokaklarımız daha önceki Volkan Yılmaz döneminde de hiç bir şekilde doğru düzgün temizlenmiyordu, şu ana kadar olan süre içerisinde de temizlenmiyor. Temizlik görevlisi kişiler ya kahvehanelerde yada cafelerde vakit doldurup salla başı, al maaşı kafasıyla çalışıyorlar yahu bu temizlik görevlilerini neden kimse denetlemiyor? Neden bu kişilere boş beleş maaş veriliyor? Anlaşılır hâl değil. Sayın başkan Bora Balcıoğlu inşallah bu boş beleşci temizlik görevlilerinin işine son verip işini iyi ve hakkıyla doğru düzgün iş yapan görevliler yerleştirip denetler.

Ahmet 01 Temmuz 2024 17:32

Sürekli belediye için olumlu haber yapıyorsunuz lütfen boş bir zamanda Uyumkent - Canbaztepe yolunuda ziyaret edip haber yaparmisiniz .Biz defalarca belediye bildirimde bulunduk sesimizi duyuramadik sayenizde yollarımız yapılır .Silivriye yakışmayan bir yol orasi

Veysel Dizdar 01 Temmuz 2024 12:28

Çok güzel bir haber.Fakat bu üçüncü sene oldu,Kavaklı-İstiklal mah.İzan sokağın yolunu gaz sevkiyat tırları kullanıyormuş diye bir türlü yapılamadı.Bakalım sayın Bora başkanımız el atacak mı.Bir Greyder bile vurduramamıştık.Gaz şirketi bile yolun yapımı konusunda katkıda bulunabilecek lerini ifade etmelerine rağmen el atılmadı.Saygılar.Emk.öğrt.Veysel Dizdar

Sebahattin Osmanoğlu 01 Temmuz 2024 07:07

Takdire şayan bir hizmet. Bu hizmeti inşallah bir gün Gümüşyaka Merkez mahallesinde de görüşürüz.

Bakmadan Geçme