Selimpaşa'da Kültür Sanat Günleri İlgi Gördü

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin mahallelerde başlattığı etkinlikler kapsamında Selimpaşa'da kültür sanat rüzgârı esti.

TAKİP ET

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi, mahallelerde başlattığı kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Etkinliklerini ilçe geneline yayarak, tüm mahallerde kültür ve sanat rüzgrı estirmeye kararlı olan Silivri Belediyesi, Selimpaşa'da Türk Sanat Müziği Konseri ve Ev Ev Değil Tımarhane isimli tiyatro oyununu sahneledi.

 

PROGRAMLARA SELİMPAŞALILARDAN YOĞUN İLGİ

Şef Ahmet Tekin Kumaş yönetiminde olan Kültür Merkezi Türk Sanat Müziği korosu, Fasl-ı Muhabbet ismiyle gerçekleştirdiği konseriyle konuklara keyifli bir gece yaşattı. Selimpaşalıların keyifle eşlik ettiği konserde, koro birbirinden güzel sanat müziği parçaları seslendirdi. Yine Selimpaşa'da Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu da, 'Ev Ev Değil Tımarhane' isimli son oyununu sahneledi. Öğrenci hayatını ve bekar evlerini, erkek öğrencilerin ev halini, arkadaşlık durumlarını, okul ile aralarındaki ilişkiyi mizahi bir dille ele alan oyun, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gördü. Konserler ve tiyatro oyunları Silivri'nin tüm mahallelerinde gerçekleştirilmeye devam edecek.  

Bakmadan Geçme