Kırmızı etin organik durağı

Silivri'nin Küçük Sinekli mahallesinde uzun yıllardır hayvancılıkla uğraşan Gökhan ve Arif Sürekçi kardeşlerin evlerinin yamacına açmış oldukları kasap dükkânı müşteri akınına uğruyor.

TAKİP ET
Bölgede 'taze, güvenilir ve organik et' denince akla geldiklerini belirten Sürekçi kardeşlerin ikamet ettikleri evin yanı başına açtıkları mütevazı kasap dükknında bölgede parmakla gösterilir bir işletme olduklarını belirten Arif Sürekçi 'Biz, çocukluktan bu yana hayvancılıkla uğraşıyoruz. Küçükbaş büyükbaş hayvan besliyoruz. Geçim kaynağımız hayvancılık, köyümüz küçük bir yer olmasına rağmen bazı günler o gün için işlediğimiz et ürünlerini akşam olmadan bitiriyoruz. Bizim ürünlerimizin organik, günlük kesim ve hijyenik olduğunu bilen müşterilerimiz bizleri tercih ediyor. Özellikle piknik yapmak için köyümüzü tercih eden misafirlerimize aile ortamında hizmet veriyoruz. Aynı zamanda kurbanlık işi de yapıyoruz. Beslediğimiz hayvanlar tamamen doğal ortamlarda geziyor. Bu da lezzetine lezzet katıyor.'dedi.




Bakmadan Geçme