Burası Kahve Diyarı!

Silivri Sahili'nin seçkin mekanlarından Kahve Diyarı, son günlerdeki yoğunluğuyla dikkat çekiyor.

Burası Kahve Diyarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahili'nin seçkin mekanlarından Kahve Diyarı, son günlerdeki yoğunluğuyla dikkat çekiyor.

Sahil kenti Silivri, bünyesindeki kafe, restoran ve çay bahçesi özelliğindeki mekanlarla dikkat çekiyor. Kendine göre özel tarzlar yaratan işletmeler, Silivri halkının beğenisine sunuluyor. Halkın tercih ettiği ve keyifle vakit geçirdiği mekanlar, dolulukları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 
Silivri'nin seçkin kafelerinden biri olan Kahve Diyarı da, Türkiye'nin kahve sunumunun yapıldığı ender adreslerinden biri. Türkiye'nin birçok kentinde olduğu gibi Silivri'de de vatandaşların sıklıkla tercih ettiği işletmelerin başında geliyor. 
Özel tasarımı ve lezzetiyle dikkat çeken Kahve Diyarı, Eray Ersöz tarafından ilçe halkının hizmetine sunulurken, yaz aylarının uğrak adreslerinin başında geliyor. 
Gündüz sıcaktan bunalan vatandaşlar, akşam serinliğinde sahil gezisine çıkınca Kahve Diyarı'nı tercih ediyor. Birçok işletme vatandaşlara hizmet verirken, hepsi birbirinden farklı özellikler yaratıyor.

Önceki akşam yoğunluğuyla kendini gösteren Kahve Diyarı'nda, gelen müşteriler sıra beklemek zorunda kaldı. Oturmaya yer kalmadığı için geri dönenler bile oldu. 
İşletme kapasitesinin yaz aylarında hemen her gün tamamlandığı mekanda, sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar ilgi odağı oldu.