'Adem Baba' Geleneği devam ediyor

1980 yılından bu yana Silivri'de 'Adem Baba' ismiyle faaliyet gösteren işyeri ,yeni yeriyle müşterilerinin damak zevkine hitap etmeyi sürdürüyor.

'Adem Baba' Geleneği devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1980 yılından bu yana Silivri’de “Adem Baba” ismiyle faaliyet gösteren işyeri ,yeni yeriyle müşterilerinin damak zevkine hitap etmeyi sürdürüyor.

1980 yılından bu yana Silivri’de Adem Baba ismiyle ticari hayatını sürdüren işletme kendine has lezzetleriyle müşterilerine yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.Piri paşa sokak (Eski Belediye Hamamı karşısında) bugün Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,Silivri Belediye Başkan yardımcısı Bora Balcıoğlu,:SİBESO Başkan yardımcısı Ziya Kanık ve çok sayıda davetlilnin katılımıyla açılan işletmenin sahipliğini Adem Baba’nın kızı Binnur Fıçıcı yapıyor.

Adem Baba’nın vefatının ardından Ticari faaliyetine bir süre mola veren işletmeye özel menüler müşterilerinin beğenise sunulduklarını belirten işletme sahibi Binnur Fıçıcı “Bayrağı babamdan sonra biz devraldık.Aynı lezzetleri bir bayan hassasiyeti ile işleyerek müşterimizin beğenisine sunduk.”dedi.