KAGİDER üyeleri iftarda buluştu

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Bir araya Geldiler.

KAGİDER üyeleri iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Baro Temsilcisi Sayın Ender Unutan Ersözlü’ye ait  Ortaköy – Rüya Kır Bahçesinde iftar yemeği için bir araya gelen KAGİDER üyeleri yazar Lerzan Öke ile birlikte terapi yaptılar. 

Silivri Kadın Girişimciler Dernek Başkanı ve TRAKYASİFED Başkanı Sayın Aynur Süleymanoğlu yemekten önce hoşgeldiniz diyerek; çalışmalarla alakalı bazı bilgiler verdi. Süleymanoğlu konuşmasında  “Silivri Kadın Girişimciler Derneği olarak bağlı bulunduğumuz TRAKYASİFED’e verilen özel destek çerçevesinde, TÜRKONFED içerisinde TÜSİAD finansmanı ile bir Genel Sekreter anlaşması yapmış bulunmaktayız. Federasyonumuzun bu bağlamda gelişimi için “profesyonel” bir desteğin alınması hiç kuşkusuz ki çalışmalarımızı geliştirecek ve hızlandıracaktır.” dedi. 

Keyifli ve bol sohbetli iftar yemeğinden sonra Dernek Başkanı Sayın Aynur Süleymanoğlu tarafından Sayın Lerzan Öke’ye “Tema” teşekkür belgesi takdim edildi.Ayrıca, Kurucu Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Ülkü Büyükgönenç’e Yeni Dönem Türkiye MEMEDER Başkan seçilmesinden dolayı, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sayın Aynur Süleymanoğlu ve Üyeleri görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim ettiler.