Halide Avlu'dan Yalçın'a cevap

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, 'Biz Milliyetçileri en son eleştirecek kişi DP İlçe Başkanıdır. Önce aynaya baksın' diyen MHP Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın'a cevap verdi. Avlu 'Silivri'de siyaseti onurlu bir şekilde yapmamız gerekiyor 'dedi.

Halide Avlu'dan Yalçın'a cevap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, “Biz Milliyetçileri en son eleştirecek kişi DP İlçe Başkanıdır. Önce aynaya baksın” diyen MHP Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın’a cevap verdi. Avlu “Silivri’de siyaseti onurlu bir şekilde yapmamız gerekiyor ”dedi. 

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu’nun ‘MHP Çalışmadı’ sözlerine MHP Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın’dan yanıt gelmiş ve “Biz Milliyetçileri en son eleştirecek kişi DP İlçe Başkanıdır. Önce aynaya baksın” ifadeleri kullanılmıştı.

Zafer Yalçın’ın bu açıklamalarının ardından Bu açıklamanın ardından Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu da yaptığı özel açıklamada “Silivri’de siyaseti onurlu bir şekilde yapmamız gerekiyor. Burada birbirimize kardeşçe davranmamız gerekirken bakıyorum ki hoş şeyler olmuyor. Siyaset yapıyorsak eleştirmeye de hakkımız vardır. Türkiye geneli maalesef bazı şeylerin yanlış olduğunu gördüm. Benim partimi de küçümseyen kişiler tabela partisi dedikleri parti bu ülkede Başbakan çıkarmış, Cumhurbaşkanı çıkarmış bu ülkeye hizmet etmiş bir partinin ilçe başkanıyım. Muhalefetin böyle zayıf oluşu Türkiye’yi bu duruma getirmiştir. Herkes siyasetini düzgün yapsın, burada birbirimize düşmanlık yapmamamız gerekiyor. Biz kardeşçe hep birlikte bazı yerlerde de kol kola girip çalışmamız gerekirken, ben yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Çalışılmadı, çalışılsaydı bu böyle olmazdı. Çalışan her zaman kazanır. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyle olacak “dedi.