Kertenkele 1. Bölüm ATV'de yayınlandı

Sevgilisinin ihaneti sebebiyle intihar etmeyi düşünen Deli Kenan, Kertenkele'nin tüm ikna çabalarına rağmen kendisini öldürür.

Kertenkele 1. Bölüm ATV'de yayınlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kertenkele, olay yerinden panikle kaçarken polis tarafından köşeye sıkıştırılır. Kertenkele polisten kaçarken yanan bir ev görür ve yakalanma pahasına içeriye girerek küçük bir çocuğu yangından dışarı kaçırarak kurtarır. Ama bu kahramanlık Kertenkele'nin özgürlüğüne mal olmuştur.

Yeni diziden heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.

 İstanbul gecelerinin iflah olmaz çapkınlarından olan KERTENKELE aslında zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde bir türlü yakalanamayan profesyonel bir hırsızdır. Tüm iş hayatını takıntılı bir şekilde Kertenkele'yi yakalayıp ele geçirmeye adayan komiser Ünsal'ın tüm uğraşlarına rağmen Kertenkele izini kaybettirmenin bir çözümünü hep bulmuştur. Ama nereye kadar? Ta ki boş sanarak kaldığı villada evin sahibi mafya patronu Deli Kenan ile karşılaştığı güne kadar...

Sevgilisinin ihaneti sebebiyle intihar etmeyi düşünen Deli Kenan, Kertenkele'nin tüm ikna çabalarına rağmen kendisini öldürür. Kertenkele, olay yerinden panikle kaçarken polis tarafından köşeye sıkıştırılır. Kertenkele polisten kaçarken yanan bir ev görür ve yakalanma pahasına içeriye girerek küçük bir çocuğu yangından dışarı kaçırarak kurtarır. Ama bu kahramanlık Kertenkele'nin özgürlüğüne mal olmuştur. Tutuklanıp cezaevine gönderilir.

Esaret altında yaşamaktansa ölmeyi yeğleyen Kertenkele bir yolunu bulup imam kıyafeti ile polisin ve peşindeki mafyanın elinden kaçarken kendisini şirin bir mahalle camisinde yanlışlıkla imam olarak bulur. Kertenkele hiç bilmediği din bilgisi ile imamlık yapmaya çalışırken karşısına gayrimenkul kralı Ekrem Bey'in güzeller güzeli torunu Zehra çıkar. Zehra'ya ilk bakışta aşık olan Kertenkele ise hayatının en büyük soygununa karar vermiştir; hiç kimseyi beğenmeyen bu güzel kızın kalbini çalacaktır. Fakat bilmediği bir şey vardır. Ünsal komiser, Zehra'nın eniştesidir.