Işıklar'ın 'Elit' Konukları

Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği eğitmen ve minik dansçıları, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret ederek bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Işıklar'ın 'Elit' Konukları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği eğitmen ve minik dansçıları, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği eğitmen ve minik dansçılarını makamında ağırladı. Dernek Eğitmenleri Deniz Sarı ve Gökhan Aytaç’ın öncülüğünde Başkan Işıklar’ı ziyaret eden minikler, bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Işıklar’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

IŞIKLAR: KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUNMANIN REÇETESİ

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da, “İşte görmek istediğimiz de tam olarak bu. Yarınımızın teminatı yavrularımızın sosyal aktiviteler içinde yer alması, günümüzde iyice kendini gösteren kötü alışkanlıklardan uzak durmalarında büyük etken. Bugün yaşanan özellikle madde bağımlılığı konusunda böyle kulüplerin gençleri bir çatı altında toplaması çok önemli. Sizleri bu anlamda kutluyorum” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Foto galeri için alternatif link