Alevi Kültür derneğinde lokma günü

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesi bugün hem görev dağılımı yaptı hem Lokma günü yaptı.

Alevi Kültür derneğinde lokma günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesi bugün hem görev dağılımı yaptı hem Lokma günü yaptı.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda üyelerin yeni dönemde derneğe sahip çıkmaları ve boş bırakmamaları Şube yönetiminin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Özellikle kadın üyelerin çoğunlukla ilgi gösterdiği toplantıda Silivri Şubesi Kadın kolları Başkanlığına Türkan Akpak, Başkan Yardımcılığına daha önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olan Aynur Karakaya, Belde Sorumluluklarına Gümüşyaka beldesine İnci Orhan, Silivri Cumhuriyet Mahallesi Sorumluluğuna Nuray Aksoy, Kumburgaz Celaliye ve Selimpaşa sorumluluğuna Hurma Özgürbüz kadınlar tarafından seçildi.

Etkinliklere hızla başlayacağını söyleyen Türkan Akpak, Nisan ayı içinde Emirgan Gezisi, Mayıs ayı içinde de Abant Gölü Piknik ve gezi turları düzenleyeceğini, özellikle Dernek yönetimi ile daha sıkı çalışma içinde bulunacağını belirtti.

Toplantıda Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy birlik beraberliğin vurgusunu yaptı. Türkiye’nin En büyük kurumlarından olan Alevi Kültür Derneklerinin Silivri Şubesinin üye sayısının her geçen gün arttığını aktif olarak 1000 üye çalışmalarının devam ettiğini ve çalışmalarından dolayı yönetim kuruluna ve yalnız bırakmayan dernek üyelerine teşekkürlerini sundu. Dedelerin lokma ve hayır dualarıyla saat 15.00’te toplantı sonlandı.