ADD Silivri olağanüstü kongreye gidiyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Ekim ayında olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu'nun da aralarında bulunduğu dernek üyeleri, yeni yönetimin belirlenmesi için karara imza attı.

ADD Silivri olağanüstü kongreye gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Ekim ayında yapacağı olağanüstü kongreyle yeniden yapılanma içine giriyor. Son günlerde yönetim arasında çıkan sıkıntının önü alınmadığı için Dernek Başkanı Avukat Süleyman Yalçıntaş da imza vererek olağanüstü kongreye gidilmesi için karar aldı.

Üyeler düğmeye bastı

Üyelerin çoğunluğundan yeterli imza toplandı. Dernek üyelerinden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan yardımcısı Bora Balcıoğlu ve CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da karara imza attı. Mevcut yönetimin de büyük bir kısmı, dernek başkanları ile birlikte kongre kararı alınması için imza verenler arasında.

Yalçıntaş: Tüm yöneticilerimizi ve üyelerimizi bekliyoruz

Genel Merkezin görevlendirmesiyle ADD başkanlığını yürüten ve kongrede de aday olan Süleyman Yalçıntaş gazetemiz aracılığıyla tüm üyelerine seslendi ve şunları söyledi: ‘İlk kongre tarihimiz 19 Ekim’de. Eğer yeterli çoğunluk sağlanmazsa 26 Ekim’de toplanacağız. Şu an benden başka aday yok ama tabiki çıkabilir; saygı duyarız. Yönetimde yaşanan sıkıntılar nedeniyle böyle bir karar aldık. Ben de altına imza attm ve yeni bir yönetim kurulu listesi hazırlıyorum. Yıllardır ADD’nin Silivri’de tabelasını indirmedik. Çalışmalarını aksattırmadık. Bundan sonraki süreçtede de sonuç ne olursa olsun derneğimizin yanındayız. Tüm üyelerimden ve eski yöneticimlerden  isteğim kongreye gelmeleri ve hür iradeleriyle seçimlerini yapmaları. Şimdiden Silivri’ye ve derneğimize hayırlı olsun’ şeklinde konuştu