29 Ekim Kutlamaları Çelenk Koyma Töreniyle Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. yılı kutlamaları kapsamında Silivri'de Atatürk Anıtında Çelenk koyma töreni düzenlendi. Vatandaşlar bu yıl da çelenk koyma törenine yoğun ilgi gösterdiler.

29 Ekim Kutlamaları Çelenk Koyma Töreniyle Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. yılı kutlamaları kapsamında Silivri’de Atatürk Anıtında Çelenk koyma töreni düzenlendi. Vatandaşlar bu yıl da çelenk koyma törenine yoğun ilgi gösterdiler.

Silivri’de 29 Ekim kutlamaları çelenk koyma töreniyle başladı. Bugün saat 13.00’de Silivri Atatürk Anıtına yapılan çelenk koyma törenine Silivri Kaymakamı , Silivri Belediye Başkanı, Silivri Garnizon Komutanı , Silivri Cumhuriyet Başsavcı Vekili , Kamu kurum yöneticileri, Siyasi parti ilçe başkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk olarak Atatürk anıtına çelenkler konuldu; ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşı okundu. Bu yıl kutlamalara halkın katılımın yoğun olduğu görülürken, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ise göreve başladığı Silivri’de ilk resmi törenine katılmış oldu.