Yatırımcıların yeni adresi

100 Milyon Dolarlık arazi portföyü ile Silivri'de yatırım yapmak isteyen yatırımcıların tek tercihi olmaya aday olan Ada Emlak Gayrimenkul bugün faaliyete açıldı.

Yatırımcıların yeni adresi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

100 Milyon Dolarlık arazi portföyü ile Silivri’de yatırım yapmak isteyen yatırımcıların tek tercihi olmaya aday olan Ada Emlak Gayrimenkul bugün faaliyete açıldı.

Semih Yılmaz yönetiminde Piri paşa Mahallesi Vakkas sokakta No:13’te açılan Ada Emlak Gayrimenkul’ün açılış törenine Silivri Belediye Başkan Vekili Hakan Sefa, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer’in yanı sıra davetliler katıldı.

Ada Emlak Gayrimenkul ‘un genç sahibi Semih Yılmaz kameralarımıza yaptığı açıklamada “Yatırımlarımıza Trakya bölgesinin en gözde yerlerinden biri olan Silivri’yi seçerek işe başladık. Hali hazırda İstanbul’un çeşitli bölgelerinde inşaatlarımız devam ediyor. Silivri’de de ilk olarak 1400 metrelik bir arsa aldık, içine 3 tane havuzlu villa yapmayı planlıyoruz. Elimizde yatırımcılara çok iyi gelirler sağlayacak Silivri’nin muhtelif yerlerinde 100 milyon dolar değerinde kendimize ait araziler mevcut, en doğru seçimi Silivri’ye yatırım yaparak başladığımızı düşünüyoruz. Bizim gibi düşünen tüm yatırımcılara kapımız açık”dedi.

Silivri Belediye Başkan vekili Hakan Sefa’da “böyle genç kardeşlerimizi aktif ticaretin içinde görmek bizleri cesaretlendiriyor. Silivri Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız.”dedi.

Açılışta misafirlere çeşitli ikramlar sunuldu.