Sosyal gençlik proje seminerleri başladı

Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik Projesi kapsamında 13 okulda gerçekleştirilecek olan eğitim ve bilgilendirme seminerlerinden ilki dün Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Silivri Kuzey Kafkas Kültür Derneği tarafından gerçekleştirildi.

Sosyal gençlik proje seminerleri başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik Projesi kapsamında  13 okulda gerçekleştirilecek olan eğitim ve bilgilendirme seminerlerinden ilki dün Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Silivri Kuzey Kafkas Kültür Derneği tarafından gerçekleştirildi.

Program Dernek Başkanı Özen Atcı Özden’in giriş konuşmasıyla başladı. Çocuk büro amiri komiser yardımcısı Murat Güler’ in konuşmasıyla devam etti.

İlçe spor müdürlüğünden Murat Hatipoğlu’nun kendi bünyelerindeki spor faaliyetlerinin tanıtımını yapıp kurslara katılım için çağrı yaptı. Ardından psikolog Nigar Şahin Şentürk’ün konuşması ve sunumu yer aldı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Can Dağaşan da gençlere kurslara katılım konusunda çağrıda bulundu. Okul öğrencilerinin tekvando gösterisi ile program sonlandı.