Yine bonzai yine ölüm

Ambardere Mevkii'nde Belediye'ye ait su kuyularının bulunduğu boş arazide alkolle birlikte sentetik uyuşturucu bozai aldığı belirlenen Hamdiye B.(23) yaşamını yitirirken Ahmet A. (28) komaya girdi. Çevredekilerin ihbarı sonucu ambulansla hastaneye kaldırılan Ahmet A.'nın uyuşturucu ticareti yapmaktan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Yine bonzai yine ölüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Ambardere mevkii Çerkezköy Belediyesi’ne ait su kuyularının bulunduğu boş alanda alkol ve sentetik uyuşturucu alan Ahmet A., komaya girerken yanında bulunan Hamdiye B. Yaşamını yitirdi.
ALKOL VE BONZAİ ALDILAR
Olay önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 JM 1286 plakalı bir otomobilde alkol ve sentetik uyuşturucu bonzai aldığı belirlenen Ahmet A. ile Hamdiye B., bir süre sonra fenalaştı. Olay mahalinden geçen görgü tanıkları, her iki şahsı da otomobilin içinde hareketsiz olduğunu fark edince, sağlık ekiplerine haber verildi. 
HAMDİYE B. YAŞAMINI YİTİRDİ
Sağlık ekipleri Ahmet A.’nın yaşadığını belirlerken Hamdiye B.’nin ise öldüğünü tespit etti. Komaya girdiği öğrenilen Ahmet A.’ya ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından Ahmet A., ambulansla Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Ahmet A., ardından da Özel Reyap Hastanesi’ne sevk edildi. 

  

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenilen Hamdiye B.’nin cenazesi, Savcılık ve Olay Yeri İncelemesinin ardından Çerkezköy Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından, Hamdiye B.’nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
UYUŞTURUCUDAN ARANIYORDU
Araçta yapılan arada alkol ile bir miktar sentetik uyuşturucu bonzai ele bulundu. Ahmet A.’nın yapılan sorgulamasında uyuşturucu ticaretinden arandığı, 4 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.