Engelli Funda Müjde Silivri'de mola verdi.

Hollanda'da oyunculuk, sunuculuk ve yazarlık yapan engelli Funda Müjde, Hollanda'dan Türkiye'ye bisikleti ile birlikte umut yolculuğuna çıktı. Yolculuğun Silivri ayağında mola veren Funda Müjde'yi Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri, CHP'li yöneticiler karşıladı.

Engelli Funda Müjde Silivri'de mola verdi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hollanda’da oyunculuk, sunuculuk ve yazarlık yapan engelli Funda Müjde, Hollanda’dan Türkiye’ye bisikleti ile birlikte umut yolculuğuna çıktı. Yolculuğun Silivri ayağında mola veren Funda Müjde’yi Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri, CHP’li yöneticiler karşıladı. 

2007 yılında İstanbul’da geçirdiği bir trafik kazası sonucunda omurilik felci olarak tekerlekli sandalyeye mahkum olan Müjde, yaşadığı travmaya rağmen hayata dört elle sarılarak herkese örnek olacak bir projeye imza attı. Hollanda’dan İstanbul’a BerkelBike adını taşıyan özel bisikleti yola çıkan Müjde’nin yolculuğu Taksim ‘de bulunan Hollanda Konsolosluğunda sona erecek.

Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri tarafından Silivri girişinde karşılanan Funda Müjde’yi Bölge Trafik istasyonu önünde CHP’li yöneticiler karşıladı. Birlikte Silivri sahiline gelen grup burada da Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Silivri Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi tarafından karşılandı. Silivri yoğurdu ve Silivri flaması hediye edilen Funda Müjde kendilerini karşılayanlara teşekkür etti.

Haberin Tüm detayları videomuzda

  Video için alternatif link