Boğluca deresi için imza kampanyası başlatıldı

Silivri Kent Konseyi yönetici ve üyeleri, tamamlanamayan Boğluca deresi ıslah çalışmaların tamamlanması için imza kampanyası başlattı.

Boğluca deresi için imza kampanyası başlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kent Konseyi yönetici ve üyeleri, tamamlanamayan Boğluca deresi ıslahı çalışmaların tamamlanması için imza kampanyası başlattı.

Park otel karşısında bulunan köprü girişine stand açan Kent konseyi yöneticileri burada bir basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında “2009 yılında ilçemizde yaşanan sel felaketinden sonra Silivri Kent Konseyi Dere ıslah proje çalışması yapmıştır. Dikkat çekmek amacıyla düzenli olarak her hafta etkinlikler düzenledik. Dere ıslahı başladı teşekkür ediyoruz. Ancak Boğluca dere ıslah çalışmaları uzun süredir tamamlanamamıştır. Silivri Kent konseyi 21 Ağustos 2014 günü yaptığı yürütme kurulu toplantısında yetkililerin dikkatini çekmek ve Boğluca dere ıslahının acilen tamamlanmasını çabuklaştırmak amacıyla aldığı karar ile halkın hassasiyetlerini duyurmak için imza kampanyası başlatmıştır. Duyarlı halkımızı imza vermeye davet ediyor, Boğluca dere ıslah çalışmalarının hızlandırılarak tamamlanmasını istiyoruz.”ifadeleri kullanıldı.

Köprüyü kullanan vatandaşlar başlatılan imza kampanyasına destek verdiler.