91. Yıl gurur ve kıvançla kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 91. kuruluş yıldönümü Silivri İlçe Örgütü tarafından Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı. Törende okunan basın açıklamasında 'Bugün CHP'yi eleştirenler unutmasın ki, şu an siyaset yapabilmelerini bu partiye borçlular' vurgusunda bulunuldu.

91. Yıl gurur ve kıvançla kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. kuruluş yıldönümü Silivri İlçe Örgütü tarafından Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı. Törende okunan basın açıklamasında “Bugün CHP’yi eleştirenler unutmasın ki, şu an siyaset yapabilmelerini bu partiye borçlular” vurgusunda bulunuldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş yıldönümü Silivri İlçe Örgütü tarafından kutlandı. 91 yılı geride bırakan CHP’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde İlçe Başkanı Mümin Tuğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törende CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları ve örgüt mensuplarının yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

“BUGÜN SİYASET YAPABİLMEYİ CHP’YE BORÇLULAR” 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk töreninin ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer tarafından basın açıklaması okundu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “CHP’nin kuruluşunun 91. Yılını gurur ve kıvançla kutlamaktayız. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türkiye Devleti’ni kuran, kurmuş olduğu devlete de kendisini tescil ettiren dünyadaki tek siyasi partidir. CHP, İçişleri Bakanlığı’nın vermiş olduğu onayla kurulmuş bir parti değildir. CHP savaş meydanlarında kurulan dünyanın en eski 10 partisinden biridir. CHP, 91 yıllık kök salmış, cumhuriyetle yaşıt bir partidir. Partimizin ambleminde yer alan 6 okun her birinin ayrı ayrı anlamları vardır. BU oklar, partimizin kurucusu ve ilk Genel Başkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini temsil etmektedir. CHP var oldukça, Cumhuriyet de var olmaya devam edecektir. Çünkü bizler Ulu Önderimizin, “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözlerine her zaman sadık kaldık ve bundan sonrada sadık kalmaya, ilke ve devrimlerinin ışığında yürümeye devam edeceğiz. Bugün CHP’yi eleştirenler, karalamaya kalkışanlar asla unutmamalıdırlar ki, şu an siyaset yapabiliyorlarsa bunu bu partiye borçludurlar. Çağdaş ve aydınlık Türkiye’nin, temel hak ve özgürlüklerin teminatı 91 yıldır CHP olduğu gibi yarında CHP olacaktır. CHP’nin 91. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, partimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve bu uğurda emeği geçenleri şükran ve minnetle anıyoruz.