Oto hırsızları yakalandı

Silivri'de bir otomobili çalan M.S. (46) ve S.S. (41) adlı erkek şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu Avcılar 'da sahte plaka takılı çalıntı bir otomobille yakalandı.

Oto hırsızları yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'de bir otomobili çalan M.S. (46) ve S.S. (41) adlı erkek şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu Avcılar 'da sahte plaka takılı çalıntı bir otomobille yakalandı. 

Kartal'da bir eve giren hırsız, önce kontak anahtarını aldı, ardından da park halindeki lüks otomobili çaldı. Polisin çalışmaları sonucu yakayı ele veren şüphelinin, otomobile çalıntı parça monte ettiği öğrenildi.

Olay, 30 Mayıs'ta Kartal'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kartal'da ikamet eden H.Ç. (55) isimli şahsın evine hırsız girdi. Evde bulunan kontak anahtarını çalan hırsız, ardından park halindeki lüks otomobile yöneldi. Evden aldığı anahtar ile otomobili çalan S.C. (35), Bahçelievler ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, 23 Eylül'de yakayı ele verdi. Çaldığı lüks otomobil ile yakalanan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Otomobil üzerinde inceleme yapan polis, şüphelinin otomobile çalıntı parça monte ettiğini tespit etti.

Silivri'de bir otomobili çalan M.S. (46) ve S.S. (41) adlı erkek şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu Avcılar 'da sahte plaka takılı çalıntı bir otomobille yakalandı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.