O gençlerin arama çalışmalarında yeni gelişme

Kumburgaz'da kaybolan 5 genci arama çalışmaları geniş bir alanda sürdürülürken, Silivri açıklarında deniz üzerinde görülen bir cisim hareketli anlar yaşattı.

O gençlerin arama çalışmalarında yeni gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kumburgaz’da kaybolan 5 genci arama çalışmaları geniş bir alanda sürdürülürken, Silivri açıklarında deniz üzerinde görülen bir cisim hareketli anlar yaşattı.

Bölgede inceleme yapan ekipler, cismin eski bir buzdolabı olduğunu tespit etti. Kumburgaz’da kiraladıkları deniz bisikleti ile denizde kaybolan 5 genci arama çalışması devam ediyor. Pazar günü kaybolan gençleri arama çalışmaları geniş bir alana yayılırken, Silivri Parkköy açıklarında denizin yüzeyinde beliren bir cisim hareketli anlar yaşattı.

Deniz yüzeyinde bir cisim görüldüğü ihbarını alan sahil güvenlik ekipleri hemen harekete geçti. Denizde beliren cismin gençlere ait herhangi bir eşya olma ihtimali doğrultusunda sahil güvenliğe ait bir bot cisme yaklaşarak incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde cismin eski bir buzdolabı olduğu tespit edildi. Bölgede alınan ihbarlar değerlendirilirken, kaybolan gençleri arama çalışmaları sürdürülüyor. 

Haberin videosu için alternatif link