Kum ocağı cinayetinde şok gelişme

Geçtiğimiz yıl 3 Ağustos'ta Silivri Küçüksinekli mahallesinde bulunan bir kum ocağındaki yaşanan ve 2 kişinin hunharca öldürülmesi olayını Jandarma Ekipleri titiz bir çalışma sonucu çözerek katili yakaladı. Katil eski bir çalışan çıktı

Kum ocağı cinayetinde şok gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl 3 Ağustos’ta Silivri Küçüksinekli mahallesinde bulunan bir kum ocağındaki yaşanan 2 kişinin hunharca öldürülmesi olayını Jandarma Ekipleri titiz bir çalışma sonucu çözerek katili yakaladı. Katil eski bir çalışan çıktı. 

KATİLİ SİGARA İZMARİTİ BELİRLEDİ 

Edinilen bilgilere göre Yaşanan vahşi cinayetleri çözmek için 3 Ağustos 2013 tarihinden bu yana yaklaşık 80 kişiyi ile görüşerek ifadelerine başvuran Jandarma Ekipleri olay yerinden topladıkları delilleri kriminal laboratuarında tek tek inceledi. Ekipler, dikkatini incelemeler ve tetkikler sonucu, cinayetlerden yaklaşık bir hafta önce işten ayrılan M.A. üzerinde yoğunlaştırdı. Olayın ertesinde kum ocağında çalışan tüm personelden kan örneği alan Jandarma ekipleri olay yerinde bulunan sigara izmaritindeki DNA ile örtüştüğünü tespit etti. Jandarma ekipleri olayın üzerindeki perdeyi kaldırarak zanlıyı çalıştığı işyerinde gözaltına aldı.M.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

OLAY NASIL OLMUŞTU

3 Ağustos 2013 tarihinde Silivri  Küçüksinekli mahallesinde ailesinin sahibi olduğu kum ocağının şantiyesinde kalan P. E. (65) ile bekçi F. Ö. (18) vahşi bir cinayete kurban gitmişti.3 Ağustos gecesi kum ocağına gelen kimliği belirsiz kiş veya kişiler P.E. ve F.Ö.'ü bıçakladıktan sonra cesetleri halıya sararak, kum ocağında bulunan bir kepçe ile yaklaşık 700 metre ileride bulunan bir alanda önce yakılmış ardından gömülmüştü.